Schilderijen op doek, liggend formaat

uit 2007 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Waar is iedereen?

2015

Dit schilderij is geïnspireerd op Guernica, een schilderij van Picasso. Het is gemaakt met acrylverf op canvas doek.  Het doek is gespannen op een stabiel frame en is klaar om op te hangen. Het kunstwerk is uniek en is gesigneerd door de kunstenaar. Een Certificaat van Echtheid is inbegrepen.

Black box

2012

Dit schilderij is geïnspireerd op de zee. Het is gemaakt met acrylverf op canvas doek.  Het doek is gespannen op een stabiel frame en is klaar om op te hangen. Het kunstwerk is uniek en is gesigneerd door de kunstenaar. Een Certificaat van Echtheid is inbegrepen.

Orpheus' bezoek aan de onderwereld

2011

Dit schilderij is geïnspireerd op de reis die Orpheus maakt naar de onderwereld, uit de Griekse Mythologie (verkocht).

Rode zebra

2010

Dit schilderij is geïnspireerd op de zebra. Het is gemaakt met acrylverf op canvas doek.  Het doek is gespannen op een stabiel frame en is klaar om op te hangen. Het kunstwerk is uniek en is gesigneerd door de kunstenaar. Een Certificaat van Echtheid is inbegrepen.

Windows

2009

Dit geheel is geïnspireerd op het aanblik op een gebouw. Het bestaat uit 4 losse schilderijen die samen bij elkaar opgehangen 1 geheel vormen. Ze zijn gemaakt met acrylverf op canvas doek en gespannen over een stabiel frame. De zijkanten zijn meegeschilderd met de afbeelding van het schilderij. Het schilderij is gesigneerd en kan zonder extra lijst opgehangen worden.

Orpheus' gebroken hart

2007

Dit schilderij is geïnspireerd op het verhaal van Orpheus en Urydice uit de Griekse Mythologie. Het is gemaakt met acrylverf op canvas doek en gespannen over een stabiel frame. De zijkanten zijn meegeschilderd met de afbeelding van het schilderij. Het schilderij is gesigneerd en kan zonder extra lijst opgehangen worden.